loading...
ایستگاه آموزش
LeArN Station بازدید : 1282 چهارشنبه 27 اسفند 1393 نظرات (0)

نکته مهم برای جستجوی بهتر در گوگل

با سلام مجدد خدمت بازدیدکنندگان وبسایت ایستگاه آموزش

با آموزشی مجدد در مورد جستجو در گوگل در خدمت شما هستیم.

اگر شما هم مانند من هرروز بارها برای پیدا کردن مطلب مورد نظر خود به گوگل مراجعه می کنید، حتماً با من هم نظر هستید که گوگل ابزاری فوق‌العاده برای جستجو در اینترنت است.در این مطلب قصد داریم به شما نکاتی را آموزش دهیم که ممکن است از آنها آگاه نباشید. نکاتی که میتوان با آنها از تمام قدرت گوگل استفاده کنید و در جستجوی خود نتایج مطلوب تر و دقیق تری را دریافت کنید.

خب دیگه نیاز به مقدمه بیشتری نیست بریم سراغ آموزش... 

۱- تاریخچه وب (Web history)

از مسیر تاریخچه وب می توانید سایت هایی که تابه‌حال مشاهده کرده‌اید را ببیند. همچنین زمان بازدید شما از سایت های مختلف نیز قابل مشاهده می باشد و می توانید از میان آنها جستجو کنید. توجه کنید که برای استفاده از این امکان حتما جیمیل داشته باشید و در هنگام جستجو وارد حساب جیمیل خود باشید. برای مشاهده تاریخچه جستجوی خود در گوگل می توانید به این آدرس مراجعه فرمایید:

www.google.com/history

۲- ساده نگاری

برای انجام یک جستجوی مؤثر مهم نیست که دنبال چه چیزی می گردید، مهم این است که سادگی جملات را حفظ نمایید. با وارد کردن نام و یا کلمه های ساده و پایه‌ای شروع کنید. مثلاً اگر به دنبال یک مکان و یا محصولی در جایی مشخص می گردید، نام آن مکان یا محصول را همراه با کد پستی موقعیت مورد نظر وارد نمایید. به عنوان مثال می خواهم به دنبال جایی برای اجاره منزل در شهر شیراز بگردم. در این صورت جستجوی من به این صورت می باشد:”اجاره منزل شیراز”. هرچقدر جستجوی شما ساده تر باشد، نتایج مطلوب تری را دریافت می کنید.

۳- املا را نادیده بگیرید

یکی از قابلیت های کاربردی گوگل، تصحیح خودکار املا لغات است که با وجود آن نیاز نیست که نسبت به نحوه نگارش خود خیلی سختگیر باشید، به خصوص اگر از کلمات انگلیسی و یا فرانسه استفاده می کنید. با این امکان گوگل اگر شما کلمه‌ای را اشتباه تایپ کنید، نزدیک‌ترین کلمه و یا رایج‌ترین کلمه استفاده شده در وب و در جستجوها برای شما به نمایش در خواهد آمد. البته توجه داشته باشید، گاهی اوقات هم پیش می آید که شما به دنبال رایج‌ترین کلمه استفاده شده نیستید. در آن صورت می توانید از نکته شماره ۶ استفاده کنید.

۴- استفاده از لغات وب پسند

منظور از کلمات وب پسند، کلمات و اصطلاحاتی است که استفاده از آنها در میان افراد و وب سایت ها رایج می باشد (یا حداقل نسبت به کلماتی که شما استفاده می کنید رایج‌تر هستند). موتورهای جستجو به این شکل کار می کنند که بعد از وارد کردن متن جستجوی توسط شما، موتور جستجو در میان صفحات وب به دنبال شبیه ترین کلمات، مانند با جستجوی انجام شده می گردد. از این‌رو اگر از لغاتی استفاده کنید که در مطالب وب استفاده بیشتر و رایج‌تری دارند، نتیجه مطلوب تر و دقیق‌تری نیز خواهید گرفت. به عنوان مثال بجای جستجوی “پرداخت با استفاده از اینترنت” بنویسید “پرداخت اینترنتی”، چراکه استفاده از این عبارت در میان وب سایت ها رایج‌تر است.

۵- کلمات کمتر، نتایج بیشتر

استفاده از لغات کمتر در جستجو باعث می شود نتایج بیشتری نمایش داده بشود و احتمالاً نتیجه مورد نظر شما را هم به همراه نخواهد داشت. جستجوی را با کلمات کم شروع کنید و با توجه به نتایج به دست آمده کلمات بیشتری را به جستجوی خود اضافه کنید تا نتایج دقیق‌تری به دست بیاید. به‌صورت کلی هرچقدر کلمات در جستجو بیشتر باشند، نتایج کمتر و دقیق‌تر خواهند بود.

۶- جستجو با عبارات دقیق

اگر در دو طرف کلمات و یا جملات خود علامت نقل‌قول قرار بدهید، گوگل دقیقاً همان کلمه یا جمله را به همان ترتیب جستجو خواهد کرد. به عنوان مثال اگر شما عبارت “نکاتی مهم برای جستجوی بهتر در گوگل” را جستجو کنید، دقیقاً همین جمله با همین ترتیب کلمات جستجو خواهد شد. البته توجه کنید که جستجو به این شیوه ممکن است باعث شود که نتایج مرتبط با عبارت جستجو شده برای شما به نمایش درنیاید. به عنوان مثال با جستجوی “ساعت اپل” نتایجی مانند “ساعت هوشمند اپل” برای شما نمایش داده نمی شود.

۷- از کلمات توصیفی استفاده کنید

هرچقدر کلمات مورد استفاده منحصرتر باشند، احتمالاً نتایج مرتبط تری را نیز دریافت می کنید. به عنوان مثال اگر به جای “محصولات سونی” عبارت “تبلت های سونی” را جستجو کنید، نتایج بهتر و مرتبط تری را دریافت خواهید کرد. البته توجه کنید، کلماتی که استفاده می کنید ممکن است معنای درستی داشته باشند ولی بین افراد و وبسایت ها رایج نباشند. در آن صورت نتیجه مناسبی را دریافت نخواهید کرد.

۸- نگران حروف بزرگ و کوچک نباشید

اگر در جستجوی خود از کلمات انگلیسی استفاده می کنید، نگران بزرگ و کوچک بودن حروف نباشید، چراکه گوگل آن را در نظر نمی گیرد. به عنوان مثال چه شما به دنبال “learn-station” بگردیدو چه “LEARN-STATION” نتایج یکسانی را دریافت خواهید کرد. ازاین‌رو بهتر است که وقت خود را برای بزرگ و کوچک نوشتن حروف لاتین هدر ندهید.

۹- نشانه‌گذاری کمکی نمی‌کند

گوگل مانند حروف بزرگ و کوچک، نشانه گذاری ها را هم در نظر نمی گیرد و آن‌ها تأثیری بروی نتایج نخواهند باشد. بنابراین لازم نیست که برای این جزئیات ریز وقت خود را تلف کنید. این نشانه ها شامل @#%^*()=[] و غیره می باشند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    فعالیت ما را چگونه ارزیابی می کنید؟
    موافق با راه اندازی کانال تلگرام برای سایت هستید؟
    سئو سایت
    SEO Reports for learn-station.ir
    با ما باشید
    آمار سایت
  • کل مطالب : 65
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 139
  • آی پی امروز : 41
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 55
  • باردید دیروز : 86
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 17
  • بازدید هفته : 272
  • بازدید ماه : 1,340
  • بازدید سال : 17,202
  • بازدید کلی : 1,081,053